Zaalverhuur van Restaurant de Poort in Beek

Ook voor zaalverhuur kunt u bij restaurant de Poort in Beek terecht. Restaurant de Poort heeft een huiselijke stijl en is de perfecte locatie voor uw feest. Het is mogelijk de zaal te huren voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, recepties of gewoon om een gezellige avond met vrienden te vieren.

Mogelijkheden zaalverhuur

We hebben de beschikking over een grote- en kleine zaal. De grote zaal biedt een capaciteit aan maximaal 250 personen en de kleine zaal maximaal aan 60 personen. De zalen worden gescheiden door een tussenschot hierdoor kunt u zelf de grote van de zaal bepalen. U heeft bij ons de mogelijkheid om te zalen te bekijken.

Er is een podium aanwezig, welke gebruikt kan worden voor een optreden van een band, het houden van een speech of om foto’s en video’s af te spelen. Mocht u de zaal willen decoreren dan is dat mogelijk. Tevens heeft de zaal (goede) verlichting en een geluidsinstallatie.

Wilt u uw eigen versnaperingen of catering regelen dat is mogelijk, wij kunnen dat uiteraard in samenwerking met u ook regelen. U heeft bij ons de keuze uit diverse gerechten of een warm en/of koud buffet. Welke gerechten dit zijn bespreken we graag vooraf met u. Ook voor vegetariërs of bezoekers met speciale dieetwensen hebben we voldoende alternatieven. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om alleen koffie en thee te schenken met een lekker gebakje. Tevens verzorgen wij ook koffietafels voor groepen vanaf minimaal 20 personen. Onze standaard koffietafel bestaat uit koffie, thee, gebak, soep en belegde luxe broodjes. Uiteraard is de koffietafel aan te passen naar uw wens.

Prijzen

  • Kleine feestzaal: €75-,
  • Grote feestzaal: €125-,

Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze zaalverhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 046-7370011. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier op deze website.

star

Huiselijke sfeer

star

Voor iedere portemonnee

star

Intieme binnenplaats

star

Franse keuken